Ruud Hessing won 18.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. | Foto Roy Beusker Fotografie
Ruud Hessing won 18.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. | Foto Roy Beusker Fotografie Foto: PR

Inwoners Oegstgeest drie keer in de prijzen tijdens aftrap nieuw seizoen Postcode Loterij Miljoenenjacht

Algemeen

Oegstgeest viel drie keer in de prijzen in het tv-programma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat op 3 maart te zien was bij RTL 4. Lida won een gloednieuwe BMW, Ruud Hessink, geen onbekende in Oegstgeest, speelde het finalespel aan de desk met Linda de Mol en ging naar huis met een bedrag van 18.000 euro en Marie won een wooncheque ter waarde van 5.000 euro.

Ruud Hessink was wethouder in Leiden en PrO-gemeenteraadslid in Oegstgeest (2010-2014). In een eerder fase van het programma bood de bank hem 358.000 euro. Uiteindelijk ging hij met 18.000 euro naar huis.


Lida won de auto nadat zij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Lida ervoor om een koffer open te maken. Lida koos voor koffernummer 1 en dat bleek een prima keuze: in deze koffer zat een gloednieuwe auto. Lida reageert geëmotioneerd: "Ik sta niet graag in de spotlights, dus ik laat de plaats aan de desk aan mij voorbijgaan. Dat er nu een auto in de koffer blijkt te zitten, vind ik wel heel erg leuk! Linda, ik zal voortaan altijd aan je denken, als ik in de auto zit!"



Samen met buurtgenoten in de prijzen

In 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Lida, Ruud en Marie wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 2343 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Samsung Galaxy Tablet naar huis.

'Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Lida uit Oegstgeest won een gloednieuwe auto in eerste show Postcode Loterij Miljoenenjacht van dit voorjaar. | Foto Roy Beusker Fotografie
Marie (links) won wooncheque van 5.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht (samen met kleindochter). | Foto Roy Beusker Fotografie

Uit de krant

Uit de krant