Woensdag 13 februari: Jaarvergadering Oranjevereniging | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Koningsdag 2018. | Archieffoto Willemien Timmers
Koningsdag 2018. | Archieffoto Willemien Timmers (Foto: )

Woensdag 13 februari: Jaarvergadering Oranjevereniging

Koningsdag 2019 komt naderbij. Voor de Oranjevereniging betekent dit dat het programma voor deze dag alweer in grote lijnen vastgelegd is. Op woensdag 13 februari houdt de Oranjevereniging haar jaarvergadering waarin het nieuwe programma aan de leden wordt voorgelegd.

Inmiddels hebben alle leden hiervoor een uitnodiging gekregen. Op de jaarvergadering wordt teruggeblikt op het voorbije verenigingsjaar. Het bestuur legt verantwoording af voor het geboden programma en de daarbij horende financiën en de nieuwe begroting. Naast deze punten wordt er ook aandacht geschonken aan het vigerende evenementenbeleid van de gemeente.
De Oranjevereniging verzorgt in overleg met de gemeente ook het programma voor de 4- en 5 mei viering. Op 4 mei organiseert de Oranjevereniging de dodenherdenking. Dit jaar is het motto "In vrijheid kiezen" Op 5 mei verzorgt de Oranjevereniging de verdeling van de kavels van de kindervrijmarkt. Deze wordt ook dit jaar gewoon op 5 mei gehouden ondanks dat die een zondag is. Binnenkort wordt de inschrijving opengesteld.

Een groot aantal Oegstgeestenaren draagt de Oranjevereniging middels een lidmaatschap een warm hart toe. Dat is belangrijk want de Oranjevereniging kan haar programma alleen aanbieden als dat breed gesteund wordt. Het lidmaatschapsgeld bedraagt ten minste € 7,50 per gezin. Omdat de Oranjevereniging haar programma volgens haar statuten in principe aanbiedt aan haar leden is een lidmaatschap eigenlijk een must voor eenieder die onderdelen van het programma bezoekt.

Kijk eens op onze website www.oranjeverenigoegstgeest.nl. Hierop zijn de vergaderstukken terug te vinden alsmede een ledenaanmeldingsformulier en een mutatieformulier. Bovendien kunt u hier de link vinden naar de voorwaarden en de inschrijving van de kindervrijmarkt.

De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden in het clubhuis van O.G.C. aan de van Houdringelaan. (Dat is het voormalige clubhuis van U.D.O.) Aanvang 20.15 uur. De vergadering wordt volgens traditie afgesloten met aandacht voor een onderwerp dat in Oegstgeest speelt. Dit jaar bestaat de Brandweer Oegstgeest 300 jaar. Jacqueline Anholts neemt ons mee in de historie van ons brandweercorps.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>