Burgemeester Jaensch leest voor op kinderdagverblijf | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De burgemeester las ook voor aan de jongste kinderen. | Foto Wil van Elk
De burgemeester las ook voor aan de jongste kinderen. | Foto Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Burgemeester Jaensch leest voor op kinderdagverblijf

Enthousiast en met veel inlevingsvermogen las burgemeester Emile Jaensch vrijdag 5 oktober in het kader van de Kinderboekenweek voor bij de kinderen van kinderopvang Kindergarden aan de Rhijngeesterstraatweg.

"Aangezien lezen heel goed is voor de taal en spraakontwikkeling willen we deze week niet ongemerkt voorbij laten gaan", liet Kindergarden Oegstgeest weten.

De peuters hadden voor zichzelf een burgemeester keten gemaakt. Twee van hen hingen hun exemplaar om bij de burgemeester zodat hij passend kon aansluiten bij de groep.

Het thema van de Kinderboekenweek 2018 is heel toepasselijk vriendschap, onder het motto 'kom erbij'. Emile Jaensch sloot direct aan en stelde allerlei vragen aan de kinderen die blijkbaar goed wisten wat een burgemeester is.

Hoofdrol

Na twee boekjes te hebben voorgelezen, over 'Kleine muis en haar speciale vrienden' en 'Als je een vriendje nodig hebt', ging de burgemeester naar de allerkleinsten waar hij ook een boekje voorlas. Uiteraard speelden ook daarin dieren de hoofdrol. (Wil van Elk)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>