Afbeelding

Dorpsmarketing gaat door met de Uitagenda voor Groot Oegstgeest

Algemeen

Dorpsmarketing Oegstgeest, met de nieuwe dorpsmarketeer Agnes Kerckhoffs, neemt Oegst! over van Dorpslab en gaat door met de Uitagenda voor Groot Oegstgeest. De teller staat ruim boven de twaalfduizend vermeldingen.

Oegst! telt ruim boven de twaalfduizend vermeldingen

Oegst! is ontstaan door de wens om alle vermeldingen over activiteiten te bundelen in een overzicht. Het is een van de eerste wapenfeiten van Dorpslab, met Lucien Geelhoed als geestelijk vader, dat voortkwam uit de ideeën over de toekomstvisie van Oegstgeest. Dit kwam vooral tot uiting met de bijeenkomsten van Oegstgeest in Beweging. Zie voor een terugblik op de website www.dorpslab.nl. Op deze website staan ook vermedlingen over Duurzaam Dorp, Dorpsmarketing en Dorpskracht.

De Oegstgeester Courant, een van de partners van Dorpslab, biedt al jaren ruimte voor een wekelijks uittreksel van de agenda. Op Internet is een uitgebreidere versie van de agenda te vinden via www.oegst.nl. Verenigingen kunnen een link naar de agenda plaatsen op hun website. De website www.sportcafeoegstgeest.nl is hier een goed voorbeeld van.

Rubrieken

De agenda is opgedeeld in de rubrieken muziek & dans, film & theater, kunst & cultuur, informatief, winkelen & lifestyle en varia. Voor elk wat wils dus. Veel organisatoren van evenementen, workshops of cursussen, maar ook instellingen die wekelijks bijeenkomsten houden voor diverse doelgroepen, hebben Oegst! gevonden. De Uitagenda staat dan ook vol met activiteiten, variërend van dansmiddagen, koffieochtenden, tot feestelijkheden als 5 Mei-viering, Koningsdag, Osger-weekend en Springkussenfeest. Vaste 'klanten' zijn het Dorpscentrum, K&O, Radius, buurtverenigingen en kerkelijke en maatschappelijke organisaties.

Vlak voor de jaarwisseling stond de teller op twaalfduizend, een mooie mijlpaal. Al snel schoot de teller weer omhoog door de vele vermeldingen van diverse activiteiten die in 2018 van start gaan. Met de overname door Dorpsmarketing Oegstgeest is de voortgang van Oegst! weer gegarandeerd.

(Wil van Elk)

Uit de krant

Uit de krant