Afscheidscentrum Oegstgeest
Afscheidscentrum Oegstgeest

Afscheidscentrum Oegstgeest opent deuren aan Piet Heinlaan

Algemeen Ondernemers

Aan de Piet Heinlaan, grenzend aan het nieuwe Hofwijck-complex, opent komende zaterdag Afscheidscentrum Oegstgeest haar deuren.


"Na een grondige verbouwing is het eindelijk zover," Léon Janson, van Uitvaartverzorging Janson en Bolland, is een gelukkig man. "Aan het Levendaal in Leiden hebben wij een klassiek en warm uitvaartcentrum, maar bij opdrachten in Oegstgeest ontbrak het hier aan ruimte. Daarom waren we erg blij dat Marente ons vroeg of we dit gedeelte van het gebouw, waar ooit Monuta gevestigd was, wilden ontwikkelen tot modern en persoonlijk afscheidscentrum."

In het nieuwe centrum is een koelcel, een opbaarruimte, en is er een mooie ruimte voor condoleances. Ook kleine plechtigheden, voor groepen tot 25 personen kunnen hier plaatsvinden."
De nieuwe ruimte, die meteen ook het enige uitvaartcentrum in Oegstgeest is, wordt overigens ook verhuurd aan collega-uitvaartverzorgers.

open huis

Léon Janson: "Wij nodigen alle omwonenden en alle geïnteresseerden graag uit om op zaterdag 11 februari van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje te komen nemen in ons afscheidscentrum. De koffie staat klaar."

Afscheidscentrum Oegstgeest, Piet Heinlaan 42a, Oegstgeest

Uit de krant

Uit de krant