Afbeelding

Rozendrive bij De Schrandere Vos

Algemeen Kort nieuws

Bridgeclub De Schrandere Vos uit Oegstgeest organiseert op zaterdagmiddag 21 januari a.s. weer haar jaarlijkse Rozendrive. Iedereen die kan en wil bridgen is daarbij van harte welkom. Er wordt gespeeld in een gezellige ambiance. 

De middag begint om 14.00 en duurt tot ca 17.15 uur. Vanaf 13.30 tot 13.45 uur kan men zich inschrijven in de zaal, de aula van de Leo Kannerschool aan de Hazenboslaan 101 in Oegstgeest. Aanmelden kan ook vooraf via De SchrandereVos@gmail.com of telefonisch via 06 233 288 14. In dat geval is men zeker van deelname.

Er zijn mooie, verse rozen in alle kleuren en maten te winnen. Iedereen gaat met minimaal één roos naar huis. Het bestuur van De Schrandere Vos zorgt voor een (zelf gebakken) versnapering voor bij de koffie. Voor niet leden is het een prima manier om eens kennis te maken met de vereniging. 

De kosten van deelname bedragen € 8,00 per paar, te voldoen aan de zaal bij inschrijving. Vragen? Neem dan contact op met de wedstrijdleider van de middag, Jan Schreurs, 06 233 288 14.
 
 

Uit de krant

Uit de krant