Vanmiddag OegstLeest: 'De kaarten gingen hard - Het evenement is inmiddels uitverkocht' | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Vanmiddag OegstLeest: 'De kaarten gingen hard - Het evenement is inmiddels uitverkocht'

  Cultuur

Vanmiddag, 12 januari, vindt er in Dorpscentrum Oegstgeest een uniek evenement plaats: OegstLeest. "We hebben er enorm veel zin in", zegt Sven Rozier, die de middag samen met de Rijnlandse Boekhandel organiseert. "Bezoekers kunnen genieten van lokale musici, kunstenaars, schrijvers, acteurs en dichters in een ontspannen setting." Inmiddels meldt de jonge drummer enthousiast op Facebook dat de kaarten voor OegstLeest uitverkocht zijn: een volle zaal vanmiddag dus!

Van drie tot half zes is er tweemaal een programma van een uur op het podium in een DWDD-achtige setting. Mensen kunnen genieten van muzikaal toptalent als Lizzy Ossevoort, Maurits den Hollander, Baer Traa en Sven Rozier. Ook zal Babeth van der Zalm een eigen kleinkunstperformance neerzetten. Daarnaast dragen de Oegstgeester schrijvers Inge de Bever, Ronald de Costa en Fik Meijer voor uit eigen werk, en worden zij geïnterviewd.

Dorpsmarketing Oegstgeest zal tijdens OegstLeest een presentatie geven van de aftrap van Schrijversdorp 2020. Ook zullen zij de eerste drie boekenleggers van de door hen georganiseerde gedichtenwedstrijd presenteren.

In de zaal is ook het afstudeerproject te bewonderen van Lizzy Kaat uit Oegstgeest. Zij is recent afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Op 8 maart zal een tweede editie van OegstLeest plaatsvinden. Deze editie staat in het teken van de boekenweek. "Wij zijn zeer verheugd om daar de internationale top van de jazzmuziek te kunnen presenteren! Niemand minder dan Alexander Beets zal samen met Licks and Brains OegstLeest muzikaal omlijsten", aldus een trotse Sven Rozier.

OegstLeest • Zondag 12 januari • 15.00 - 17.30 uur • Dorpscentrum Oegstgeest • Tickets 10,- via Oegstleest.nl / Rijnlandse Boekhandel. UITVERKOCHT

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>