Logo oegstgeestercourant.nl
Claire, Fien, Finette, Hanna, Ineke, Josephine, Lisa, Madelief D, Madelief G, Sarah, Tom, Xaime en Zena waren top. Samen met docente Susanne de Rooij namen zij een ovationeel applaus in ontvangst. | Foto PR
Claire, Fien, Finette, Hanna, Ineke, Josephine, Lisa, Madelief D, Madelief G, Sarah, Tom, Xaime en Zena waren top. Samen met docente Susanne de Rooij namen zij een ovationeel applaus in ontvangst. | Foto PR (Foto: PR)

Jonge Oegstgeester artiesten schitteren in Belle en het Beest

  Cultuur

Vrijdag 8 juni presenteerde de Stichting Evenementen ´Belle en het Beest - de Musical' in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond. 

Zingen, dansen en acteren… Het was allemaal te zien tijdens de bijzondere versie van de populaire film en musical die de dertien jeugdige acteurs samen zangeres en musicaldocente Susanne de Rooij in zo'n dertig lessen hebben ingestudeerd.

Ook deze musicalversie van Beauty and the Beast vertelde het wereldberoemde verhaal over de mooie Belle, die terecht komt in het duistere kasteel van het verschrikkelijke beest. Door een vloek is hier het complete personeel als huisraad tot leven gekomen. Na een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde, valt Belle uiteindelijk voor de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest.
Belle en het Beest is een betoverend liefdesavontuur vol romantiek, schitterende kostuums en prachtige muziek: Een avontuurlijke zoektocht naar de echte liefde, waarin uiterlijk geen rol speelt.

Het was een kleurrijk geheel met prachtige kostuums (met dank aan Simone Telders) en prachtig licht en geluid (met dank aan Richard Veenvliet van Het Trefpunt), waardoor de musical een professionele uitstraling kreeg. Ook achter de schermen werd er door diverse Evenementen-vrijwilligers keihard gewerkt om alles in goede banen te leiden.

Aan het eind van de musical ontving Susanne de Rooij uit handen van Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier een prachtige bos bloemen als dank voor haar geweldig inzet. Verder had bloemenwinkel Daan S voor de kids voor prachtige gele rozen gezorgd.


Eén ding was voor het enthousiaste publiek duidelijk: Claire, Fien, Finette, Hanna, Ineke, Josephine, Lisa, Madelief D, Madelief G, Sarah, Tom, Xaime en Zena waren top!

Ook komend seizoen hoopt de Stichting Evenementen weer nieuwe musicaltalenten te kunnen verwelkomen voor een nieuwe musicalproductie, die in juni 2019 op de planken wordt gezet. Inschrijven hiervoor is al mogelijk.

In het kader van het 25-jarig bestaan van de Stichting Evenementen zullen binnenkort een aantal jubileumactiviteiten worden verzorgd. Meer informatie over deze en alle andere activiteiten: www.st-evenementen.nl. De actieve vrijwilligersorganisatie is telefonisch bereikbaar via 071-5171540.


Fototekst
Vrijdag 8 juni schitterden 13 jeugdige musicalsterren in een bijzondere uitvoering van Belle en het Beest – de Musical.

Meer berichten