Oegstgeester Golfclub opent informeel haar nieuwe baan | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: PR/Facebook OGC

Oegstgeester Golfclub opent informeel haar nieuwe baan

  Sport

Op woensdagochtend 8 augustus is door de voorzitter van de Oegstgeester Golfclub (OGC) op feestelijke maar informele wijze de vernieuwde (tijdelijke) 9-holes-golfbaan geopend, zo meldt de club op haar Facebookpagina.

Frans Tetteroo gaf het startsein aan 54 spelers, die, na uitleg over hoe de nieuwe baan er uit ziet, enthousiast begonnen om deze uitdagende baan te verkennen.

OGC verhuisde begin deze zomer binnen sportpark De Voscuyl naar het oude Vv UDO-clubgebouw en legde, voor een groot deel zelf, een nieuwe baan aan. 

Een ieder sprak zijn hulde uit voor de inzet van de talloze vrijwilligers, die dit onder extreme temperaturen in zeer korte tijd voor elkaar gebracht hebben. 

Op een later tijdstip zal op formele wijze een groter feestje gevierd worden, als de definitieve baan (er wordt nog volop gewerkt) geheel klaar is.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>