Kunstacademie start 'Broedplaats' in Oegstgeest | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Kunstacademie start 'Broedplaats' in Oegstgeest

  Cultuur

De studenten van de Kunstacademie Haarlem Leiden starten een 'broedplaats', een open atelier op de zaterdag. Een aantal van hen zullen daar werken en ook hun werk tentoon stellen. Het idee is dat zo meer 'kruisbestuiving' zal plaatsvinden. Ook kunnen belangstellenden gemakkelijker dit atelier bezoeken en het werk bekijken.


De aftrap van deze 'Broedplaats' gebeurt op zaterdag 11 januari. Het atelier is open vanaf 11 uur, de officiële opening is om 15.00 uur.
Er is een expositie met o.a. werk van Ageeth Rentrop, Jacqueline Halin, Pieta Verhoeven, Ingeborg Daniels, Nahira Martina, Hans Wentzel, Wim Kuin, en Rob van den Boom. 

De Broedplaats is te vinden aan de Haarlemmerstraatweg 8a in Oegstgeest. Zij zal tot eind mei op elke zaterdag geopend zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Elke maand worden er nieuwe kunstwerken van studenten geëxposeerd.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>