Jeroen Windmeijer ontmoet lezers bij de Rijnlandse Boekhandel | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Jeroen Windmeijer ontmoet lezers bij de Rijnlandse Boekhandel

  Cultuur

Zaterdag 11 augustus is de bekende Leidse schrijver Jeroen Windmeijer te gast bij de Rijnlandse Boekhandel. Aanleiding is het verschijnen van zijn nieuwe boek: Het Pilgrim Fathers-complot.

Na de bekende thrillers Het Pauluslabyrint en Bekentenissen van Petrus, is Het Pilgrim Fathers-complot het derde boek van Windmeijer dat zich afspeelt in Leiden. Het gaat naast de intriges en de vermoorde voorzitter van de plaatselijke vrijmetselaarsloge over een gevonden manuscript dat de geschiedenis vertelt van de Pilgrim Fathers, de Founding fathers van de Verenigde Staten. Via de nauwe steegjes van Leiden, de weidse wateren van Cape Cod in Amerika tot de verzengende hete Sinaï-woestijn in Egypte, kom je er elke keer weer achter dat de geschiedenis nooit is zoals de boeken ons willen doen geloven.
Jeroen Windmeijer, in het dagelijks leven docent godsdienst en maatschappijleer op een middelbare school in Leiden is 11 augustus van 11.00 tot 13.00 te gast bij de Rijnlandse Boekhandel waar hij zijn nieuwe boek zal signeren en met de lezers in gesprek zal gaan.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>