Logo oegstgeestercourant.nl
Wie met de bus naar Frans wil, kan nu nog kaarten bestellen. | Foto: PR
Wie met de bus naar Frans wil, kan nu nog kaarten bestellen. | Foto: PR

Nog enkele plaatsen beschikbaar bij Frans Bauer

  Cultuur

Voor het Jubileumconcert van zanger Frans Bauer op maandag 12 maart in het Scheveningse Circustheater zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Reizen per touringcar en genieten op één van de mooiste plaatsen van het Circustheater voor het gereduceerde tarief van slechts € 49,50.

Frans Bauer verzorgt op deze avond een fonkelnieuw, avondvullend live concert, compleet met vele van zijn bekende nummers. Hij wordt begeleid door zijn toporkest, de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company. Een avond met een aaneenschakeling van zijn bekende nummers aangevuld met de nieuwste hitsAlle bezoekers die via de Lezersactie van Uitgeverij Verhagen komen, worden getrakteerd op een kop koffie of thee. En iedereen die met de Koninklijke Beuk reist, krijgt na het concert in de bus een leuk kado mee naar huis.  

Concert In totaal komt het concert (gouden rang ) inclusief vervoer per luxe touringcar op € 49,50 per persoon. Dit is inclusief vervoer per luxe touringcar, entree concert, een kop koffie of thee en verrassend presentje. Tijdsindicatie uit en thuis: 17.30 - 24.00 uur.

Opstapplaatsen(Bollenstreek) Hillegom - parkeerterrein Fioretti College, Van de Endelaan 5a,  Lisse - Bondstraat parkeerplaats, Sassenheim - Parklaan bushalte Brandweer, Noordwijk - Koninklijke Beuk, Van Berckelweg 32, Katwijk - Piet Heinlaan bij Marktplein en Rijnsburg - Burgemeester Koomansplein.
(Leiden) , Leiden Transferium A44 en Leiden en CS Stationsplein ter hoogte van Aldi.

ReserverenReserveren is supereenvoudig. Dat kan via onderstaande weblink en dan de button concert Frans Bauer. Na de online IDEAL betaling ontvangt u een bevestiging. Ticket voor het concert ontvangt u bij het betreden van de touringcar. Bij vragen bel Beuk touringcars 071 3656517 of het impresariaat 070 3509999.

www.beuk.eu/arrangementen/concerten-en-evenementen

Meer berichten