Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

17 maart - Bruidsbeurs op Kasteel Oud Poelgeest

Algemeen

Kasteel Oud Poelgeest zet op zondag 17 maart de deuren van het groene landgoed open voor jonge en oudere stellen die in aanloop naar ‘de grote dag’ inspiratie willen opdoen. Ruim dertig standhouders, in en buiten het kasteel, laten bruidsparen op deze leukste bruidsbeurs van de regio proeven van de nieuwste trouwtrends.

In de prachtige ambiance van het zeventiende-eeuwse kasteel, dat ook een trouwlocatie is, is alles te vinden over de huwelijksdag. “Het leuke is dat onze standhouders bijna allemaal uit de regio komen”, vertelt de ervaren organisator Willemijn van Weeren enthousiast. “Op drie verdiepingen wordt echt uitgepakt. Er is een overzichtelijke looproute gemaakt zodat je niets aan inspiratie over kleding, eten, planners, ringen, decoraties, bloemen, vervoer, drukwerk, fotografen, muziek of juridische zaken mist.”

Van 11.00 tot 16.00 uur kunnen aanstaande bruidsparen, maar ook hun familieleden en andere belangstellenden, zich heerlijk onderdompelen in alles wat met de aankomende bruiloft te maken heeft. “Ook al heb je nog helemaal geen vaste plannen voor je bruiloft: kom langs! Er zijn veel leuke deals te vinden en nieuwe ideeën op te doen. Wist je bijvoorbeeld dat je na een huwelijksvoltrekking in Leiden zó op de boot kunt stappen om hierheen te varen?”

Wie in alle drukte een momentje voor zichzelf zoekt, kan heerlijk een drankje doen in het restaurant van het koetshuis, of vanaf een zonnig bankje genieten van de oldtimers die voor het kasteel staan.

Het leukste trouw-evenement van de regio is kosteloos te bezoeken op zondag 17 maart van 11.00 tot 16.00 uur. 

Tickets voor de bruidsbeurs zijn gratis, en te reserveren op de website www.kasteeloudpoelgeest.com/bruidsbeurs (ook voor een compleet overzicht van de standhouders). Spontaan langskomen kan ook. 

Uit de krant

Uit de krant