Afbeelding
Foto: PR

Beleef het ziekenhuis van Alrijne in Leiden

Algemeen

Op de open dag op zaterdag 16 maart opent Alrijne de deuren van haar ziekenhuis in Leiden voor alle belangstellenden, jong en oud. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers het ziekenhuis beleven door mee te doen aan de vele activiteiten die te doen zijn op meer dan 40 afdelingen in het ziekenhuis.

Zo’n 400 medewerkers van Alrijne geven een kijkje in hun keuken. “Kom voor gratis gezondheidstesten of wil je liever zelf medische proefjes uitvoeren? Ook kun je een kijkje nemen in de operatiekamers. De poppendokters zitten klaar om te zorgen voor poppen en knuffels van de kleine bezoekers. De kinderen kunnen zich daarna ook nog verkleden als chirurg”, laat een woordvoerder weten.

Ook voor scholieren die op zoek zijn naar een baan in het ziekenhuis, of voor  werkzoekenden is dit een mooie gelegenheid om te kijken hoe het er in een ziekenhuis aan toegaat. De medewerkers van de ‘Academie’ zijn aanwezig om studenten alles te vertellen over leren en ontwikkelen bij Alrijne. Voor werkzoekenden is dit een mooie kans om sfeer te proeven en vragen te stellen op alle deelnemende afdelingen. 

Informatie
Het volledige programma van de open dag is te vinden op www.alrijne.nl/opendag.

  • De open dag is gratis te bezoeken. Aanmelden is niet nodig. 
  • Zaterdag 16 maart, 10.00 tot 16.00 uur
  • Ziekenhuis van Alrijne, Houtlaan 55 in Leiden 

Uit de krant

Uit de krant