Afbeelding
Foto: Wim de Winter

47ste PaasHaaswijkloop op tweede paasdag

Sport

Op 1 april is er weer de jaarlijkse PaasHaaswijkloop georganiseerd door de Loopgroep Oegstgeest en Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel. Het is een fun run / walk door Haaswijk, de Morsebel en een rondje om de Klinkenbergerplas. 

Dit jaar is er voor de basisschool in Oegstgeest met de meeste deelnemende kinderen een mooie wisselbeker te winnen. De start voor de kinderloop is om 11.30 uur en 15 minuten voor de start is er een leuke warming-up op muziek. Verder zal er een springkussen zijn, een loterij waar je gratis aan meedoet met je startnummer en een mooie medaille voor alle kinderen. De prijsuitreiking en de loterij zijn direct na de finish van de kinderloop.

Alle afstanden starten en finishen in het Mien Ruyspark in Haaswijk, Oegstgeest. De 5 en 10 kilometer hardlopen starten om 12.15 uur na een gezamenlijke warming-up om 12.00 uur. Dit jaar zal er voor het eerst ook een 5 kilometer wandelafstand zijn. De wandelaars starten als eerste, om 11.00 uur.

Deelname voor kinderen is gratis. Leden van de buurtvereniging en Loopgroep Oegstgeest betalen €3 en overige deelnemers €6. Na-inschrijving is mogelijk tot uiterlijk een half uur voor de start. Inschrijven: www.paashaaswijkloop.nl. Meer informatie: www.paashaaswijkloop.nl. Of via info@paashaaswijkloop.nl

Uit de krant

Uit de krant