Nieuwjaarsreceptie VVD Oegstgeest met Martin Wörsdörfer | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Piet van Kampen

Nieuwjaarsreceptie VVD Oegstgeest met Martin Wörsdörfer

  Politiek

Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer zal dinsdag 7 januari bij de nieuwjaarsreceptie van de Oegstgeester VVD aanwezig zijn. Hij zal daar spreken over Jeugd(zorg), armoede en schuldhulpverlening. Wethouder Matthijs Huizing en fractievoorzitter Sven Spaargaren zullen vervolgens kort stilstaan bij de lokale effecten daarvan en een status geven over de belangrijkste dossiers die lopen in Oegstgeest.

De receptie wordt dinsdagavond gehouden bij Het Beleg, aan de De Kempenaerstraat. De avond start om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.

Het eerstvolgende politiek café van de VVD staat gepland voor maandagavond 27 januari, ook in Het Beleg te Oegstgeest. Hier zal Mark Harbers, lid van de Tweede Kamer namens de VVD en woordvoerder Energie & Klimaat, als gast aanwezig zijn. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>