Afscheid Carla van Steenbergen | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Wil van Elk

Afscheid Carla van Steenbergen

Carla van Steenbergen genoot samen met haar man Joris van de afscheidsreceptie die ze zondagmiddag 14 april kreeg aangeboden van de Stichting Vogelasiel en Dierenambulance Leiden en omstreken.

Carla was jarenlang de drijvende kracht van het Vogelasiel en de Dierenambulance aan de Haarlemmerstraatweg in Oegstgeest. Wegens gezondheidsredenen verhuisde de Dierenambulance op 1 juli 2017 naar Leiden. Op 1 december 2018 stopte Carla ook met het Vogelasiel.

Voorzitter Jaap van Meijgaarden vertelde tijdens de receptie dat er zicht is op Park Kweeklust aan de Lage Mors in Leiden waar de Dierenambulance een nieuw onderkomen kan krijgen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>