Niels Gill is trots op zijn nieuwe showroom. Samen met Lotty Weyzig en Renée poseert hij daar waar Jan Wolkers ooit woonde. | Foto Willemien Timmers
Niels Gill is trots op zijn nieuwe showroom. Samen met Lotty Weyzig en Renée poseert hij daar waar Jan Wolkers ooit woonde. | Foto Willemien Timmers

Nielson Zonwering & Montage opent nieuwe showroom

Zakelijk

Na eerst vanuit huis gewerkt te hebben, maakt ras-ondernemer Niels Gill nu de stap naar een eigen pand. "Geweldig dat we vanaf nu aan al onze klanten in onze eigen showroom kunnen laten zien welke mooie producten we in huis hebben. Ons bedrijf groeit snel en we zijn echt toe aan deze stap. Dat we de kans krijgen om vanuit het geboortehuis van Jan Wolkers te werken, komt daarbij als mooi cadeautje," lacht Niels.

Door Willemien Timmers

De sympathieke ondernemer komt graag bij mensen en bedrijven langs om hen te helpen bij het aanschaffen van de juiste soort buitenzonwering, maar ook bij het kiezen van mooie raamdecoratie.

'We kunnen iedereen blij maken'

"Voor twee kanten van het raam leveren wij maatwerk in alle soorten en maten," benadrukt Niels. "Wij komen eerst aan huis om op te meten en eerlijk te adviseren. Elke woning en situatie is weer anders, en daarom helpen we de klant om tot het juiste eindresultaat te komen."

Nielson Zonwering & Montage legt de lat hoog voor wat betreft service en kwaliteit. "Wat we ook leveren, of het nu gaat om lamellen, rolgordijnen, markiezen of rolluiken, we staan altijd achter onze producten." Dat wil overigens niet zeggen dat het jonge bedrijf niet voor elke beurs iets moois te bieden heeft. "Integendeel; van instap tot superluxe kunnen we iedereen blij maken. Ook voor een reparatie of onderhoud kunnen de mensen bij ons terecht en rekenen wij binnen deze regio geen voorrijkosten. Bovendien hebben al onze buitenproducten bijvoorbeeld vijf jaar garantie."

In de nieuwe showroom kunnen klanten van woensdag tot en met zaterdag (10.00 tot 14.00 uur) en buiten deze uren op afspraak terecht voor advies op maat. "We hebben zoveel te bieden, dat het fijn is om hier in dit historische pand in alle rust een goede keus te maken. Of men nu op zoek is naar screens, horren, lamellen of zonneschermen, we willen dat alle klanten een goed gevoel hebben bij de aankoop van onze producten," stelt Niels, die al meer dan tien jaar ervaring heeft in zijn branche. "We verkopen ook de laatste trends voor wat betreft de elektronische aansturing van zonwering. Prettig om alles bijvoorbeeld vanaf je mobiel te bedienen."

Nielson Zonwering & Montage, Deutzstraat 7. (071) 5426388, 06 42 08 4424. info@nielsonzonwering.nl. www.nielsonzonwering.nl

Uit de krant

Uit de krant