Afbeelding

Bestuurswissel bij Oegstgeester Volkstuinvereniging

Algemeen

Afgelopen maandag heeft er tijdens de goed bezochte ALV van de Oegstgeester Volkstuinvereniging in de Haeswijkzaal een bestuurswisseling plaats gevonden.

Ivonne Janka, de voorzitter van de afgelopen vier jaar treedt met gemengde gevoelens af, net als de secretaris van de afgelopen twee jaar, Tinkeke Vos. Tobias van der Hoeven wordt welkom geheten als nieuwe secretaris, Titus Tischer neemt de portefeuille tuinzaken van Nicole Zwart over en Nicole Zwart neemt als bestaand bestuurslid de voorzittersrol voor de tweede keer op zich.

De afgelopen vier jaar heeft het bestuur zich actief ingezet en de gemeenschapszin gestimuleerd. Voorbeelden zijn, met dank aan alle vrijwilligers en Fonds1818, de realisatie van de aanleg van water en elektriciteit, het maken en beheren van de gezamenlijke kippentuin, de bijenkasten (die er door de imkers goed bij staan), het oprichten van het Oegstgeester Bollenasiel, deelname aan de Osger-weekenden en de gezellige bijeenkomsten zoals de plantjesruildag, de VrijMiBo en het maken van kerststukjes voor alle tuinders.

Uit de krant

Uit de krant