Afbeelding
Foto: pr.

Bouw je eigen zeilklomp

Algemeen

Warmond • De tiende editie van de Warmondse Klompzeil Kampioenschappen zijn op zaterdag 26 augustus om 14.30 uur in Park Groot Leerust in Warmond. Bij de VVV te Warmond zijn vanaf deze week nieuwe bouwpakketten voor een zeilklomp te koop voor 32,50 euro per stuk.

De nieuwe aspirant klompzeilers krijgen 10 euro retour van de Stichting Zeilvaart Warmond bij inschrijving op 26 augustus. De stichting hoopt op veel nieuwe aanmeldingen en uiteraard zijn de kinderen die al een zeilklomp hebben ook weer van harte welkom om mee te doen. Hoe meer deelnemers, hoe spannender de wedstrijd op de Leede zal zijn. Aan de top drie wordt een mooie prijs uitgereikt en uiteraard is er voor alle kinderen gratis limonade met wat lekkers. Tevens zal er op zaterdag een springkussen in het park aanwezig zijn en ook de theekoepel met terras is geopend.

De Klompzeilkampioenschappen zijn inmiddels een vast onderdeel van de Gouden Gaffelwedstrijden, die in het weekend van 26 en 27 augustus voor de 25ste keer worden gehouden.

Uit de krant

Uit de krant