Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Rabobank Oegstgeest sluit en gaat verder in Dorpscentrum

  Zakelijk

Tijdens OEGST!Live op donderdag 28 november blikte directievoorzitter Erik Versnel van Rabobank Leiden-Katwijk niet alleen terug op 2019 maar wierp hij ook een blik vooruit.

Erik Versnel: "Waar klanten vroeger langs kwamen voor een overboeking of geldopname, kunnen klanten nu steeds meer bankzaken via internet of per telefoon regelen. Het aantal bezoekers aan ons kantoor aan de Lijtweg in Oegstgeest is teruggelopen en daarom sluit het kantoor in het tweede kwartaal van 2020. Vanaf 1 april zijn wij elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig in het Dorpscentrum in Oegstgeest. Klanten kunnen hier dan terecht voor dagelijkse bankzaken. Ook is het mogelijk om een afspraak voor financieel advies te maken. We vinden het belangrijk om dichtbij te blijven in Oegstgeest en daarom zijn er ook onze mobiele adviseurs die bij klanten thuis langs kunnen komen."

Voorzitter van het Dorpscentrum Pieter Hellinga is blij met de samenwerking met de Rabobank: "Ik vind het geweldig dat de Rabobank hierheen komt. Het is een coöperatieve bank. Onze missies bevatten allebei het leveren van een maatschappelijke bijdrage. We hebben geen tijd gehad om ons vijf-jarig jubileum te vieren, maar ik denk dat deze samenwerking met de Rabobank het beste cadeau is wat we het dorp kunnen geven aangezien we nu de geplande verbouwing van de keuken eerder en mooier kunnen uitvoeren."

Meer berichten