Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Ernst Wagensveld

Online feestend 2021 in samen met je vrienden

Met een grote groep vrienden dansen in een club of kroeg zit er deze nieuwjaarsviering helaas even niet in. “Maar we gaan het wel zo gezellig mogelijk voor je maken met de grootste livestream van Oegstgeest!” laat Bas van Dijck van EventMaat weten. Uit initiatief van de gemeente Oegstgeest organiseert Eventmaat in samenwerking met Café De Gouwe een groot online livestream event om jongeren (13 tot en met 24 jaar) thuis te vermaken tijdens oud en nieuw.

“Op donderdag 31 december vanaf 19.30 uur tot en met vrijdag 1 januari 03.00 uur brengen we vanuit Café De Gouwe het feest naar je huiskamer. We hebben een bingoshow en een pubquiz met dikke prijzen; een XBOX One, een Smartwatch, Earbuds, vette sneakers en nog veel meer. Daarnaast de hele avond topartiesten en DJ’s en een optreden van...JOU! Met online karaoke kan je thuis meezingen met de tekst in beeld. Alle kijkers kunnen elkaar zien in beeld en met elkaar praten op de chat zodat je toch een beetje samen bent.”

Na middernacht barst het feest los met de DJ Contest. Uit alle aanmeldingen worden de zes beste gekozen die in de nacht live komen draaien in de livestream. De kijkers bepalen, samen met de vakjury, wie de beste is door te stemmen. De winnaar wint een eigen optreden op één van de vier podia op Puur Festival komende zomer.

Meedoen aan alles is helemaal gratis en wordt aangeboden door de gemeente Oegstgeest . Kijk op het Facebookevent “Oudjaars Livestream De Gouwe” voor meer info en om je in te schrijven voor de bingo, pubquiz en/of de DJ Contest. 

Inschrijven kan vanaf 24 december 12.00 uur tot 30 december 20.00 uur op de website van de gemeente (link in Facebook-event). 

Meer berichten