Onvergetelijke verjaardag voor ras-Oegstgeestenaar Joop den Hollander | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Joop den Hollander genoot van de felicitaties. | Foto Willemien Timmers
Joop den Hollander genoot van de felicitaties. | Foto Willemien Timmers (Foto: Willemien Timmers)

Onvergetelijke verjaardag voor ras-Oegstgeestenaar Joop den Hollander

  Human Interest

Rasechte Oegstgeestenaar Joop den Hollander vierde op zaterdag 2 maart zijn 91e verjaardag.

"Omdat wij vanwege het coronavirus niet op bezoek kunnen komen, hebben wij met alle klein- en achterkleinkinderen een videoboodschap gemaakt met van foto's en muziek. Zo hopen wij op deze manier toch een beetje verbintenis te creëren en hem door middel van de video te laten weten dat hij voor ons de allerliefste opa is", vertelde kleindochter Ilse van Zonneveld.

Op zaterdag kwam in de Kerckwervelaan om 12.00 uur een VW-videobus de boodschap persoonlijk bij opa den Hollander afleveren, een festiviteit waar hij erg van genoot. Daarna aten zijn zoons en dochters op afstand en om en om, nog een taartje met hem.

Joop den Hollander heeft zijn hele leven in de oude Dorpsstraat gewoond. Eerst in het zogenaamde 'Laagje' tegenover.de vroegere winkel van Henk Heemskerk en daarna in een woning met grote bollenschuur op nummer 70, recht tegenover café de Roode Leeuw.

Helaas is zijn vrouw al 21 jaar geleden overleden, maar gelukkig is hij niet alleen. Joop den Hollander heeft 9 kinderen, 21 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen. Zij hebben met zijn allen voor gezorgd dat hij toch nog een onvergetelijke verjaardag kreeg.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>