Logo oegstgeestercourant.nl
Dorpscentrum Oegstgeest hoopt genoeg stemmen binnen te halen voor een projectiescherm en een beamer.
Dorpscentrum Oegstgeest hoopt genoeg stemmen binnen te halen voor een projectiescherm en een beamer. (Foto: PR)

Klanten Rabobank kunnen stemmen op favoriete clubwensen

Dit jaar dienden meer dan 90 verenigingen en stichtingen een aanvraag in bij het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk. Een nieuw record voor het initiatief en dus een blijk van behoefte bij verenigingen en stichtingen.

De selectiecommissie, bestaande uit ledenraadsleden en collega's van de bank, nomineerden 55 hiervan. Vanaf 25 november kunnen klanten en leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete clubwensen.


Het Wensenfonds versterkt

Rabobank Leiden-Katwijk stelt een deel van haar nettowinst beschikbaar voor het Wensenfonds. Hiermee helpt de bank met het versterken van lokale omgeving via verenigingen en stichtingen in het werkgebied. Zij zijn een essentieel onderdeel van de omgeving, zo is de overtuiging van de bank. Het zorgt voor verbinding, ontmoeting, samenwerking en betrokkenheid in plaatsen, wijken enzovoorts.

Stemmen

Door te stemmen bepalen klanten en leden van de bank welke wensen uitkomen én welk bedrag er op de cheque komt te staan tijdens de uitreiking. Per e-mail of post hebben klanten en leden een persoonlijke inlogcode ontvangen om drie stemmen van €25 te verdelen. Dit betekent één stem per categorie en dus in totaal €75. Leden hebben zelfs de mogelijkheid om €100 te verdelen over lokale verenigingen en stichtingen. Zij hebben één extra stem en mogen deze naar eigen wens inzetten.
Op www.rabobank.nl/leidenkatwijk kunnen klanten terecht om hun stem uit te brengen, dit is mogelijk tot en met zondag 17 december.


Genomineerden in Oegstgeest

Er zijn wensen genomineerd uit alle kernen van het werkgebied van de bank. In Oegstgeest zijn dit de volgende verenigingen en stichtingen:
Basisschool Het DOK, Leo Kannerschool VSO Oegstgeest, Repair Café Oegstgeest en Stichting Dorpscentrum Oegstgeest.

Eind januari vindt de bekendmaking van de winnaars plaats. Deze avond is bedoeld voor alle sociaal-maatschappelijke instellingen in de omgeving van de bank en klanten die hierbij betrokken zijn. Doel van het programma is verenigingen en stichtingen nog verder te ondersteunen in al in hun activiteiten.

Meer berichten