Afbeelding
Foto: Werken van de Vitrinemini's in Basalt

Vitrinemini’s in Basalt

donderdag 8 februari 2024 9:09 tot donderdag 2 mei 20:00

‘De Vitrinemini’s’ bestaat uit een groepje kunstenaars die klein, betaalbaar werk maken. Zij exposeren in bibliotheken, verpleeghuizen, revalidatiecentra, kortom; overal waar een vitrine staat. Dit kan ook bij speciale gelegenheden zijn zoals wijnproeverijen, oogstfeesten, beurzen, e.d. Op deze manier tonen zij kunst op bijzondere plekken en zorgen zij ervoor dat er ook met een smallere beurs kunst aangeschaft kan worden. 

In revalidatiecentrum Basalt exposeren tot en met 2 mei de vitrinemini’s Annet van Gerven, Mirjam van der Hoorn en Irene Kurpershoek. De vitrines in Basalt vindt u bij het restaurant op de eerste verdieping. Bij de werken ligt informatie hoe u de maker kunt bereiken. Weet u leuke expositieplekken voor De Vitrinemini’s? Wij horen het graag! Dit kan door een appje of email te sturen: 06-10723426, info@verhaalenbeeld.nl

Revalidatiecentrum Basalt in Leiden, Wassenaarseweg 501, op werkdagen tot 20.00 uur.