Rommelmarkt op het Boerhaaveplein

Markt n Nog even en dan gaat de gezellige Boerhaaveplein-rommelmarkt weer van start. Zaterdag 17 juni, van 10.00 uur tot 15.00 uur houdt de buurtvereniging in samenwerking snackbar ‘t Haasje weer de jaarlijkse rommelmarkt.

De verkopers staan klaar bij hun gevulde kramen vol spulletjes en curiosa die hun weg hopen de vinden naar buren en dorpsgenoten. “Heb je nu dan eindelijk opgeruimd en wil je de spulletjes aan de man brengen? Dat kan via www.bvhm.nl en reserveer een kraam. Voor leden is de kraam gratis. Niet-leden betalen kraamhuur,” aldus Marco van der Horst, één van de organisatoren.


Maatje vindt Maatje 

Bijeenkomst n Na een aantal succesvolle bijeenkomsten organiseert Radius Welzijn ook nu weer een Maatjes-bijeenkomst. Op dinsdag 13 juni aanstaande vindt in de zaal van de Haeswijkflat van Radius van 16.00 tot 17.00 uur deze bijeenkomst plaats.


Tijdens Maatje vindt Maatje gaat men op zoek naar dorpsgenoten die dezelfde interesses hebben. Voorbeelden van activiteiten die samen ondernomen kunnen worden, zijn: fietsen, kaarten, musea bezoeken, een leesclub starten, samen koffie drinken of wandelen. Door samen op pad te gaan, worden er sneller activiteiten ondernomen die men liever niet alleen kan of wil doen.Het uiteindelijke doel is dat deelnemers een maatje vinden voor langere tijd. Ivonne Janka en Laura Methorst zorgen voor begeleiding voor en tijdens de bijeenkomst. Voor aanmelden (dit is niet verplicht) en voor vragen, kan contact opgenomen worden met Radius, via info@radiuswelzijn.nl of bel 071-7074200 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur). 13 juni van 16.00 tot 17.00 uur, Haeswijkflat President Kennedylaan 141