Waterskiën en wakeboarden

Kennismaken n Op 4 juni kan iedereen kennismaken met waterskiën of wakeboarden tijdens de Nationale Open Dag op de Kagerplassen.

Ski en Wakeboard Vereniging – Kagerplas (SWV) staat te popelen om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de sport. Voor een kleine bijdrage van tien euro krijgen deelnemers de kans om te ervaren hoe gaaf het is om achter een echte ski-boot te hangen. Kinderen tot twaalf jaar mogen gratis deelnemen.

De locatie van het evenement is Restaurant Milo, voorheen ’t Kompas, Julianalaan 58 op Kaageiland. Van 12.00 tot 17.00 uur staan de mensen van SWV – Kagerplas klaar. Uitrusting is uiteraard aanwezig. Het is wel handig om zelf een zwembroek en een handdoek mee te nemen. In verband met beperkte parkeerruimte worden geïnteresseerden verzocht de auto op de vaste wal achter te laten en vervolgens het pontje te nemen. Meer info op www.swv-kagerplas.nl


Maak kennis met hockey

Ontmoeten n Op woensdag 31 mei biedt LOHC de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met hockey.

Zij organiseren dan proeftrainingen per leeftijdscategorie: jongens en meisjes geboren tussen 30 september 2015 en 31 december 2018. Het wordt een Superhero training met hockeyfun, leuke activiteiten en heel wat lekkers. “Kom verkleed als superhero en vergeet je hockeystick en bitje niet! Ben je zeven tot tien jaar, dan kun je ook gezellig aansluiten”, laat de organisatie weten.

Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers is er binnen LOHC een bruisend verenigingsleven. Én hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten. ''De jongste jeugd bij LOHC valt onder de Hockeyschool en bestaat uit Kicks ‘n Sticks, Funkeys & Benjamins en de leeftijdsgroepen onder 8, 9 en 10 jaar'', vertelt de club. Inschrijven via www.lohc.nl