Afbeelding
Foto: Esther Beukman

Paaseitjes bij Zonnebloem

verrassing n Afgelopen week hebben de vrijwilligers van de Zonnebloem zoals ieder jaar paaseitjes bij de gasten gebracht.

“De twintig kilo paaseitjes had de Zonnebloem ook nu weer gekregen van Albert Heijn Lange Voort, en deze zijn eerder deze maand door een paar vrijwilligers verdeeld over 150 zakjes”, laat een coördinator weten. “Met de gift van Albert Heijn zetten we dus, net als met Pasen zelf, een mooie traditie voort.”

Naast de paaseitjes hebben de gasten ook het nieuwe activiteitenboekje voor de komende drie maanden ontvangen, met weer leuke activiteiten. 

“Natuurlijk is er naast onze gasten ook aan onze vrijwilligers/zonnemaatjes (inclusief chauffeurs) gedacht. Zij krijgen ook een zakje met paaseitjes om de komende dagen van te genieten.”


19 sollicitanten voor Leiderdorp

belangstelling n Voor het burgemeesterschap van Leiderdorp hebben negentien kandidaten hun belangstelling kenbaar gemaakt bij Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland.


De nieuwe burgemeester zal eind dit jaar in functie treden. Burgemeester Laila Driessen-Jansen heeft aangekondigd afscheid te willen nemen als burgemeester op haar zeventigste verjaardag, op 7 november 2023.