Voorjaarsmarkt bij Jottem

winkelen n Op 29 maart is er van 13.00 tot 15.30 uur een gezellige voorjaarsmarkt bij Jottem (Louise de Colignylaan 29). Jottem is een dagbestedingslocatie van Gemiva-SVG voor mensen met een beperking.

Bij Jottem kan heel Oegstgeest lekkere zelfgebakken appeltaartjes en cakes kopen. Ook verkopen zij leuke zelfgemaakte producten zoals kaarsen, slingers en kaarten.


Meertaligheid bij peuters

Ontmoeting n Op woensdag 29 maart van 10.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek van Oegstgeest is het thema van de Koffiespeeltuin Meertaligheid bij peuters. Steeds meer kinderen groeien op met meerdere talen om zich heen. Dat biedt veel kansen en roept soms ook vragen op. Is het normaal dat kinderen talen mixen? Moet ik als ouders per se te talen gescheiden aanbieden? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind ook goed Nederlands leert? 

Tijdens deze Koffiespeeltuin vertelt Marga van Mil, logopedist en specialist meertaligheid wat er allemaal komt kijken bij meertalig opvoeden. Naast achtergrondinformatie geeft ze ook veel praktische tips en is er ruimte voor vragen.

Deelname is gratis en aanmelden vooraf is niet verplicht. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. www.bibliotheekbollenstreek.nl.