Gezellig op stap met de Blauwe PlusBus

uitstapje n De Blauwe PlusBus biedt inwoners van Oegstgeest de kans om gezellig samen uitstapjes te maken. In de maand februari staan er twee leuke uitstapjes op het programma.

Dinsdag 7 februari gaat de PlusBus naar De Passage in Den Haag. De Passage is het oudste nog bestaande winkelcentrum van Nederland. Hier vindt men mooie klassieke winkels, zoals een de klassieke boekwinkel P.W. Akkerman. Het is inmiddels een gewaardeerd rijksmonument met een ruim aanbod van overdekte winkels, wat in dit deel van het jaar prettig winkelt.

Op dinsdag 21 februari gaat de PlusBus naar Het Teylinger Museum in Haarlem. Dit is een museum voor wetenschap en kunst. Het werd in 1784 gesticht als boek en konstzael - een openbare gelegenheid voor kunst en wetenschap. Zowel het gebouw als het museuminterieur hebben de status van rijksmonument. 


De kosten voor Den Haag zijn €10 euro en voor Haarlem €22,50, exclusief entree voor het museum. Er wordt verzameld om 10.00 uur in de Flat Haeswijk, President Kennedylaan 141. Voor meer informatie of aanmelden: Radius Welzijn 071-7074200 tussen 08.30 en 12.30 op werkdagen of via info@radius.nl..


Ook kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor het programmaboekje van de PlusBus. Eens per twee maanden wordt er een activiteitenprogramma gemaakt dat per post wordt verstuurd. Daarin staan alle activiteiten van de PlusBus de komende twee maanden.  071-7074200 of info@radius.nl.