Afbeelding
Foto: Wil van Elk

Feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst PVOO

netwerken n Veel ondernemers van ondernemersvereniging PVOO (Platform voor Ondernemers Oegstgeest) en lokale bestuurders bezochten donderdag 12 januari de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst in Tuincentrum De Bosrand.

Voorzitter Gerrit Jan Bezemer meldde in zijn speech dat de ondernemersclub een jubileumjaar heeft, en twintig jaar bestaat. Reden genoeg voor een feestelijke avond. Direct viel het prachtig verlichte spandoek op waar deze heugelijke verjaardag op te zien was. Na het welkomstwoord van Bezemer kon iedereen door Wil van Elk op de foto worden gezet. 

In zijn toespraak dankte de voorzitter de commissieleden die zich inspannen om jubileum bijzondere aandacht te geven met diverse bijeenkomsten en evenementen. Zo zal er in mei een ondernemersontbijt worden georganiseerd op een bijzondere locatie. In juni wordt er een fietspuzzeltocht georganiseerd langs bekende en belangrijke bezienswaardigheden. Uiteraard zal de haringparty in de zomer in de voortuin van Oud Poelgeest niet ontbreken. In september worden de ondernemers in de boot genomen. Dan zal een vaartocht over de bekende wateren van de regio het feestelijke jaar accentueren. En ten slotte is er in november een spetterend feest in de Beukenhof.

"Voor veel ondernemers een jaar om naar uit te zien”, aldus Bezemer. "Uiteraard zijn ook nieuwe leden welkom om dit alles met elkaar te vieren. De start in de Bosrand was in ieder geval veelbelovend.”