Filmhuis Oegstgeest opent haar deuren met een Grande Première

film n Op 31 januari zal Filmhuis Oegstgeest feestelijk geopend worden met de film ‘Bohemian Rhapsody’.

Deze film gaat over het de Britse rockband Queen en heeft vele internationale prijzen gewonnen, waaronder vier Oscars. Musicalkoor B-Sharp zal voorafgaand aan de film een spetterend optreden verzorgen met onder andere een nummer uit de film en een medley uit de musical ‘Hamilton’. Hapjes en drankjes zullen verzorgd worden door de leerlingen van de Leo Kannerschool en de vrijwilligers van het Dorpscentrum.

Locatie: Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9

Tijd: zaal open 19.00, aanvang programma 19.30

Kosten: EUR 7,00 per ticket. Betaling aan de deur via PIN of contant. Gelieve vooraf aan te melden via filmhuis@dorpscentrumoegstgeest.nl.

Filmhuis Oegstgeest is een initiatief van het Dorpscentrum en heeft tot doel om de inwoners van Oegstgeest een programma van goede publieksfilms, arthouse films en interessante documentaires te bieden. Voor alle informatie rondom Filmhuis Oegstgeest kan men zich gratis als vriend aanmelden via filmhuis@dorpscentrumoegstgeest.nl.


Nationale Voorleesdagen in Bibliotheek Bollenstreek

voorlezen n Van 25 januari tot en met 4 februari is het weer tijd voor de Nationale Voorleesdagen. Bibliotheek Bollenstreek organiseert in deze periode verschillende waarbij het belang van voorlezen aan het jonge kind centraal staat: Voorlezen beleef je samen.

Dit jaar is het boek Maximiliaan Modderman geeft een feestje verkozen tot Prentenboek van het Jaar. De feestelijke activiteiten bij de Bibliotheek staan in het teken van dit prentenboek en zijn bedoeld voor kinderen van 2 tot 6 jaar. 


Kleurwedstrijd

Haal een kleurplaat op bij de balie en teken mee. De mooiste kleurplaat wint het prentenboek van het jaar. 25 januari tot en met 4 februari.

 

Kinderboekenyoga

Het prentenboek van het jaar wordt tot leven gewekt met yoga. Kom naar de kinderboekenyoga-workshop en ontdek wat het voor een kind kan doen. Zaterdag 28 januari, 15.30 tot 16.15 uur in Bibliotheek Oegstgeest.


Pyjama voorleesfeestje

Kom in je lievelingspyjama met knuffel naar de bibliotheek en luister naar het Prentenboek van het jaar Maximiliaan Modderman geeft een feestje. 1 februari 16.00 tot 16.40 uur in Bibliotheek Oegstgeest.

www.bibliotheekbollenstreek.nl.