Afbeelding
Foto: pr

Gratis GeZZond Check

checken n Gezondheid is kostbaar. Om inzicht in de gezondheid te krijgen organiseert Marente in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check. Deze Check is eenmaal per twee jaar gratis wanneer men bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd is (met uitzondering van AV Gemak, AZVZ en AV-GeZZin Compact). Dit is de kans om in 45 minuten een betrouwbaar beeld te krijgen van de eigen gezondheid.

Met de GeZZond Check krijgen deelnemers een betrouwbaar beeld van hun gezondheid. Gediplomeerd verpleegkundigen checken cholesterol, bloedsuikergehalte en bloeddruk. 


Daarnaast wordt ook het zuurstofgehalte in het bloed (saturatie) en lengte en gewicht (BMI) nagekeken. Verder krijgt men een vragenformulier over de gezondheid en die van de familie. Op basis van de resultaten ontvangt men direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. 

 

Natuurlijk wordt uw privacy hierbij volkomen gewaarborgd. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen, zodat u hier tijdig iets aan kunt doen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Geïnteresseerden kunnen voor een GeZZond Check terecht in Lisse, Noordwijk, Oegstgeest, Katwijk, Sassenheim en Voorschoten. 

 

Voor meer informatie of een afspraak voor een GeZZond Check kan men op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur) contact opnemen met de afdeling Ledenservice via telefoonnummer 071 – 409 32 23 of e-mailadres ledenservice@marente.nl. Voor meer informatie of direct aanmelden kan men terecht op de website: www.marente.nl/check.