Rectificatie

correctie n In het artikel van vorige week (14 september) over de vrijwilligers van Marente (de Stichting Recreatie en Vervoer) is ten onrechte opgeschreven dat de Stichting wil concurreren met commerciële aanbieders. In een zin is het woordje NIET in de tekst weggevallen. 

"Wij willen onze diensten juist NAAST de commerciële aanbieders aanbieden, maar dan met extra persoonlijke zorg en service. Dat is ook de reden waarom onze vrijwilligers dit als chauffeur willen doen", aldus voorzitter Cor de Jongh.


Taxatiemiddag 

taxeren n Op dinsdag 27 september vindt er een taxatiemiddag plaats in Bastion Hotel Leiden Oegstgeest. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot vijftig euro. 

Bezoekers zijn van harte welkom en worden vriendelijk ontvangen in het restaurant van het hotel, Rijnzichtweg 97 op dinsdag 27 september van 13.00 tot 15.30 uur. Vrije inloop zonder afspraak. Voor meer Informatie: www.molendijkboeken.nl.