Afbeelding
Foto:

Zomerverkoop Tesselschade Arbeid Adelt

goede-doel n Tesselschade Arbeid Adelt afdelingen Leiden en Haarlem nodigen iedereen van harte uit voor hun zomerverkoop op dinsdag 16 augustus van 10.30 tot 15.00 uur in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Kom langs voor prachtig haak- en borduurwerk, de leukste kraamcadeautjes en allerlei accessoires voor huis en tuin. Met hun aankopen ondersteunen bezoekers een goed doel: de volledige opbrengst van de verkoop gaat naar het Tesselschade Studiefonds dat vrouwen die dat nodig hebben financiële ondersteuning biedt tijdens hun studie en hen zo op weg helpt naar economische zelfstandigheid.


Parkinson Café Oegstgeest

ontmoeting n Donderdag 18 augustus zijn bezoekers weer van harte welkom voor de bijeenkomst van het Parkinson Café in de grote zaal van Dorpscentrum Oegstgeest.

Op het programma staat een gezamenlijk gesprek tussen bezoekers van het Parkinson Café.


Er zullen praktische onderwerpen besproken worden zoals de voorbereiding op het gesprek met de neuroloog en tips om medicijndiscipline makkelijker te maken

Het Parkinson Café vindt plaats op 18 augustus in de grote zaal van Dorpscentrum Oegstgeest. De inloop is vanaf 13.30 uur, de start is 14.00 uur. De bijeenkomst eindigt om 16.00 uur.