10 juli: Kunst & Culinair onder de bomen Montmartre bij Oud Poelgeest

cultuur n Kasteel Oud Poelgeest vormt op zondag 10 juli van 11.00 tot 16.00 uur voor de tweede maal het prachtige decor van ‘Kunst & Culinair onder de bomen’. Op deze zomerse zondag zal het landgoed opnieuw even het ‘Montmartre van Oegstgeest’ zijn.

Net als in de succesvolle eerste editie van vorig jaar zullen zo’n twintig regionale kunstenaars met hun uitstallingen het publiek verrassen met bijzondere kunst. Genoten kan worden van onder andere keramiek, schilderijen, beeldhouwwerken en aquarellen, en bij een aantal kunstenaars zullen bezoekers ook actief betrokken worden bij het creëren van kunst.

Natuurlijk kan er bij de individuele kunstenaars ook kunst aangeschaft worden.

In de bovenhal van Kasteel Oud Poelgeest zal op 10 juli een expositie te bezoeken zijn waaraan alle deelnemende kunstenaars meedoen. Een prachtige galerie, waar op deze zondag op een bijzondere manier van genoten kan worden: alle kunstenaars zijn immers aanwezig op het landgoed.

Het restaurant in het Koetshuis is natuurlijk ook open, en er kan binnen of buiten op het terras genoten worden van de heerlijke gerechten van chef-kok Erik of een goed glas wijn.


Kunst & Culinair onder de bomen • 10 juli • 11.00 tot 16.00 uur • Landgoed Oud Poelgeest • Toegang gratis • Restaurant open vanaf 12.00 uur.