Gratis GeZZond Check

gezondheid n Marente organiseert in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check. Deze Check is één maal per twee jaar gratis wanneer men bij Zorg en Zekerheid met sommige polissen aanvullend verzekerd is. Het is een kans om in 45 minuten een betrouwbaar beeld te krijgen van je gezondheid. 

Tijdens deze GeZZond Check worden cholesterol, bloedsuikergehalte en bloeddruk gemeten. Ook saturatie (zuurstofgehalte) en lengte en gewicht (BMI) worden gecheckt. De testen worden uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige, zodat deelnemers verzekerd zijn van een deskundig en betrouwbaar resultaat. Daarnaast krijgt men een vragenformulier over de gezondheid en die van de familie. Op basis van de resultaten ontvangt men direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen, zodat mensen hier tijdig iets aan kunnen doen.  

Voor meer informatie of een afspraak voor een GeZZond Check kan men op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur) contact opnemen met de afdeling Ledenservice via telefoonnummer 071 – 409 32 23 of e-mailadres ledenservice@marente.nl. 

www.marente.nl/check


Lezing over architect W.C. Mulder 

Op dinsdag 12 juli om 20.00 uur organiseert de Historische Vereniging Oud Leiden (HVOL) een avond over de Leidse architect W.C. Mulder.

Marcel Leechburch Auwers en Evelyn de Regt, de auteurs van de onlangs verschenen monografie over Mulder, zullen leven en werk van de architect bespreken, die tussen c. 1875 en 1920 vele beeldbepalende monumenten voor onze stad heeft ontworpen. Locatie: Lokhorstkerk, Pieterskerkstraat 1, Leiden.