Ook in de zomer naar kringloopwinkel Soek

kringloopwinkel n Bij Kringloop Soek Oegstgeest kun je heerlijk kringloopwinkelen op woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en na de schoolvakantie ook op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Soms kun je er iets vinden wat je zoekt, maar vaak tref je er toevallige vondsten en verborgen parels. Het gaat ook om dingen vinden waarvan je niet wist dat je ernaar op zoek was. Het is eigenlijk een soort schatgraven.


Hergebruik

De Soek stelt dat in een tijd van massaproductie en verspilling hergebruik noodzakelijk is. Bij de Soek streeft men ernaar dat voorwerpen rouleren en van het ene huishouden naar een volgend huishouden gaan. En dat de voorwerpen weer een nieuw leven krijgen ingeblazen. Winkelen bij de Soek betekent dat klanten zich inzetten voor het milieu en de maatschappij.

Bij de Soek vind je vaak iets uniekere vondsten én betaalbaarder dan op Marktplaats. Je vindt bij de SOEK kleding, accessoires, kleine meubels, boeken, muziek, films, elektrische apparaten, keukenspullen, kinderspullen, curiosa en brocante.


Goede doelen

De Soek is een non-profit instelling is. Sinds de oprichting in 2014 werken er uitsluitend vrijwilligers en de winsten zijn bestemd voor jaarlijks te bepalen goede lokale doelen. In 2021 waren dat: Groep Kappa (bestrijding eenzaamheid) - EHBO Oegstgeest- Soos & Toos (Dorpscentrum) - Hospice Oegstgeest - Voedselbank Leiden.

Iedereen is uitgenodigd om eens langs te wippen om lekker te winkelen, rond te neuzen en of spullen in te brengen op Endegeesterstraatweg 1A in Oegstgeest.