Veilig ondernemen doe je samen. Aanwezig waren onder andere burgemeester Emile Jaensch, wijkagent Pieter Brussee, vertegenwoordigers van de winkeliersvereniging en Mark van Zanten (CCV). | Foto Willemien Timmers
Veilig ondernemen doe je samen. Aanwezig waren onder andere burgemeester Emile Jaensch, wijkagent Pieter Brussee, vertegenwoordigers van de winkeliersvereniging en Mark van Zanten (CCV). | Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

Derde ster voor De Kempenaer

veiligheid n Op dinsdag 14 maart ontving Winkelgebied De Kempenaer de derde ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).

Het winkelgebied ontving eerder al een eerste en een tweede ster, en blijft bezig om de veiligheid in het gebied nòg verder te verbeteren. Daarbij wordt samengewerkt door het KVO, die ondernemers, gemeente, brandweer en politie. Samen maken ze gezamenlijk afspraken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. De veiligheidsproblemen worden in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen.


“Met elkaar houden we een oogje op dit winkelgebied en zorgen we ervoor dat het een heerlijke straat is om te winkelen”, aldus burgemeester Emile Jaensch.