Poldercross aanstaande vrijdag 24 juni

mudrace n Op 24 juni vindt de 35e Oegstgeester Poldercross plaats. Dit jaar zal het weer een prachtig evenement worden, waar organisatoren Rob en Rick Heemkerk naar uitkijken. 

Willem van Zuilen zal het startschot van de mudrace geven. Van Zuilen is 35 jaar sportverslaggever geweest bij TV (omroep) West, en laat het dit jaar nu ook net de 35e editie van de Heemskerk Poldercross zijn.

De start voor de cross (3500 meter lopen en 400 meter zwemmen) is op de parkeerplaats van het Groene Kerkje om 19.30 uur. De finish is op de grasstrook langs het Oegstgeesterkanaal bij het Boerhaaveplein.

Inschrijven kan nog. Contant bij Snackbar 't Haasje of bij de start. 8 Euro.


Opening speeltuin bij Poelmeer

spelen n Woensdag 29 juni is de grote opening van de nieuwe speeltuin in de tuin van zwembad Poelmeer.

De entree voor de speeltuin is helemaal gratis en alle kinderen krijgen een leuke beker met limonade. Kinderen kunnen zich ook laten schminken. 

Start 13.00 uur - Onder voorbehoud van droog weer. 


Wateroverlast

brandweer n De tankautospuit van brandweer Oegstgeest werd op zaterdagmorgen 18 juni opgeroepen voor wateroverlast aan de Endegeesterstraatweg.

Dieven bleken de koperen waterleiding in een anti-kraakpand te hebben gestolen zonder de kraan uit te draaien. Huurder heeft deze bij aankomst dichtgedraaid, en na controle ging de brandweer retour.