Een juichende Fiks B1. | Eigen foto
Een juichende Fiks B1. | Eigen foto Foto:

Fiks B1 kampioen

korfbal n Zaterdag 18 juni is Fiks B1 met een gelijk spel van 9-9 op het uit Nieuw Vennep afkomstige KIOS B3 kampioen geworden.

Het gelijkspel kon Fiks B1 niet deren want met 11 punten uit 6 wedstrijden laten ze de nummer 2 met 6 punten uit 6 wedstrijden ver achter zich. Een mooi kampioenschap!


Fiks E2 kampioen

korfbal n Op zaterdag 11 juni werd Fiks E2 vanwege een mooie overwinning van 14-3 op het uit Alphen a/d Rijn afkomstige Tempo E1 kampioen .


Fiks E6 kampioen

korfbal n Afgelopen zaterdag, 18 juni, is Fiks E6 met een klinkende overwinning van 11-4 op Tempo E7 uit Alphen kampioen geworden.


Landelijke Imkerijdag 

bijen n Op zondag 10 juli doet imkervereniging Oegstgeest mee met de Landelijke Imkerijdag. Van 11.00 tot 14.00 staan er kraampjes op het Landgoed Oud Poelgeest en is de bijenstand open.

“U kunt deze dag terecht met al uw vragen over honingbijen, wilde bijen, hommels en informatie welke bloemen het meest geschikt zijn voor deze insecten", laat één van de organisatoren weten. De bijenstand wordt die dag bemand door de docent van de basiscursus met een aantal cursisten. "Bij goed weer kunt u meekijken in de kast en al uw vragen stellen.” De vereniging beschikt over zes cursuskasten waarmee per jaar twaalf deelnemers worden opgeleid tot beginnend imker. De bijenstand is open vanaf 11.30 uur.

Feest bij Fiks E2. | Eigen foto
Ook Fiks E6 werd kampioen. | Eigen foto