In een volle zaal van het clubhuis van ‘The Good Old’, nam burgemeester Emile Jaensch het eerste exemplaar van het boek '1923' in ontvangt, en feliciteerde de club van harte met het 26e jubileum.| Foto Willemien Timmers
In een volle zaal van het clubhuis van ‘The Good Old’, nam burgemeester Emile Jaensch het eerste exemplaar van het boek '1923' in ontvangt, en feliciteerde de club van harte met het 26e jubileum.| Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

Eerste exemplaar voor Emile Jaensch

historie-ASC n Het eerste exemplaar van het boek ‘1923, het jaar waarin alle puzzelstukjes op hun plaats vallen’, geschreven door ASC-er Emiel Sluyterman werd op 31 mei tijdens de ALV van ASC aangeboden aan burgemeester Emile Jaensch.

Ook de bijzondere film uit dat jaar, ontdekt door Sluyterman in de archieven, werd tijdens de algemene ledenvergadering vertoond.


Burgemeester Jaensch toonde zich betrokken bij de Oegstgeester club. In een volle zaal van het clubhuis van ‘The Good Old’, nam hij het eerste exemplaar van het boek in ontvangt, en feliciteerde de club van harte met het 26e jubileum.