Closet Sale Make-A-Wish groot succes

duurzaamheid n Om de allerliefste wensen te kunnen vervullen van ernstig zieke kinderen, opende Make-A-Wish Nederland op donderdag 19 mei voor drie dagen haar eigen pop-up kledingwinkel in Oegstgeest.

Het oude winkelpand van RR-Style in de passage van Winkelcentrum Lange Voort werd voor drie dagen omgetoverd tot een vintage winkel met de mooiste tweedehands kleding en accessoires van prachtige merken.

De pop-up store was een groot succes. In drie dagen tijd werd een recordbedrag opgehaald  van €12.547,-.

De gehele opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland. 

"We zijn ontzettend blij met het resultaat!" laat een woordvoerder weten. "Met dank aan OranjeState Vastgoed, June Oegstgeest, Winkelcentrum Lange Voort, de Oegstgeester Courant, alle vrijwilligers, kledinginbrengers en kopers. Dankzij hen kunnen wij de liefste wensen vervullen van onze wenskinderen."

Het Make-A-Wish Duin & Bollen team organiseert twee keer per jaar een Closet Sale. De volgende is in november 2022.


Dag van het kasteel op Landgoed Oud Poelgeest

ontdekken n Tweede Pinksterdag, 6 juni, staat in het teken van De Dag van het Kasteel.

Voor Kasteel Oud Poelgeest een mooie gelegenheid om iedereen te ontvangen. Tussen 11.00 en 16.00 uur geven vrijwilligers van Stichting Kasteel Oud Poelgeest rondleidingen en vertellen verhalen over de historie van het kasteel. In het kader van het thema van de landelijke dag van het kasteel, dit jaar ‘een ramp is van alle tijden' worden er wandelingen over het landgoed verzorgd door Ruurd Kok. Voor tijdstippen en inschrijven: kasteeloudpoelgeest.com. Bezoekers kunnen terecht op het terras terwijl hun kinderen zich kunnen vermaken in een springkasteel.