Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Bijeenkomst Maatje vindt Maatje

ontmoeting n Op dinsdag 7 juni van 14.00 tot 16.00 uur is de tweede ‘Maatje vindt Maatje’ bijeenkomst in de Haeswijkflat bij Radius aan de President Kennedylaan. Ben je liever samen actief? Vind je het leuk om samen met iemand activiteiten te ondernemen, zoals samen fietsen, naar een museum of kaarten, maar je weet niet met wie?

Bij Maatje vindt Maatje hebben mensen de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten? “Bij onze bijeenkomsten ontmoet je mensen uit Oegstgeest die hetzelfde doel hebben: samen actief zijn!”, vertelt Ivonne Janka.

Waar nodig is er begeleiding bij de gesprekken, en het organiserende team zorgt voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. “’Maatje vindt Maatje’ organiseren we dit jaar een aantal keer. Dus je hebt telkens weer gelegenheid om te komen.”

Aanmelden kan (is niet verplicht) via info@radiuswelzijn.nl of bel 071 707 42 00 - op werkdagen van 8:30 - 12:30 uur. Meer info?

Op zaterdag 2 april vond de eerste bijeenkomst van Maatje vindt Maatje plaats in de Haeswijkzaal van Radius Welzijn. Ivonne Janka en Laura Methorst, beiden werkzaam bij Radius, kijken hier met een goed gevoel op terug.

De aanwezigen waren allen op zoek naar een maatje om activiteiten mee te ondernemen. De eerste match die gemaakt werd, was er toevallig één tussen buurtbewoners die binnenkort samen gaan koken en eten. Beiden waren blij verrast en bleken zo dicht bij elkaar te wonen dat adresgegevens niet eens uitgewisseld hoefden te worden.