Auto te water in Haaswijk

brandweer n  Dinsdagmiddag 17 mei rolde een auto het water in aan de Van Ruusbroeclaan.

De bestuurder van de auto was na het parkeren wat boodschappen gaan doen. Bij terugkomst bleek de auto in het water te liggen. De brandweer werd ingeschakeld om de auto te controleren op slachtoffers. Er raakte niemand gewond. Het bleek dat de bestuurder het parkeren vergeten was de handrem aan te trekken, waardoor de auto was gaan rollen.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld en afgesleept.


Mislukte ontstopping

brandweer n In de nacht van 16 op 17 mei werd de Oegstgeester brandweer gealarmeerd vanwege een vreemde lucht in de Ridderspoorlaan.

Ter plaatse bleek een verstopte afvoer te zijn volgegooid met ontstopper, wat een behoorlijke stank creëerde en helaas voor de bewoner de verstopping niet opgeloste. De brandweer heeft de afvoer gedemonteerd zodat het water en daarmee de stank weg kon. De bewoner moest de verstopping verder zelf oplossen.


Huttenbouw

bouwen n Bij HUT’16 editie 2022 zijn nog enkele plekken vrij.

"Ben jij tussen de acht en twaalf jaar oud en vind jij het leuk om een supertalent hut te komen bouwen in het pinksterweekend van vrijdagmiddag 3 tot en met zondag 5 juni? Schrijf je dan nu in, wij hebben enkele plekken vrij", laat de HUT-organisatie weten.

Inschrijven kun je doen via het inschrijfformulier op de website hut.sagara.nl.