Afbeelding
Foto:

Doe mee met de Actie Vakantietas

geven n Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Geld voor leuke uitjes is er niet. Kerk in Actie organiseert in 2022 opnieuw de Actie Vakantietas, waarmee kerken in heel Nederland kinderen in armoede in hun regio blij kunnen maken met een rugzak vol verrassingen.

De diaconie van de Protestantse Gemeente Oegstgeest (Groene kerk en Regenboogkerk) heeft contact gehad met alle basisscholen in Oegstgeest en een groot aantal organisaties dat zich bezighoudt met kwetsbare gezinnen. Voor elk kind uit deze gezinnen wordt een persoonlijk tasje gevuld met spullen voor de zomervakantie. Alle Oegstgeestenaren kunnen helpen

Via het mailadres hermapauptit@gmail.com kan men aangeven dat men een tasje voor een kind wil vullen. Men krijgt dan het tasje thuis geleverd met een A4 met suggesties voor de inhoud. Het richtbedrag per tasje is € 20,- Bij vragen kan men bellen met Anna Louwerse, tel. 06-41802106 of Herma Pauptit, tel. 06-50280402. Mailen kan ook: hermapauptit@gmail.com. Het tasje wordt geleverd op vrijdag 3 juni. “U kunt het tasje uiterlijk maandag 27 juni afgeven bij Herma Pauptit, Kamperfoelielaan 37, graag op afspraak.”


Oegstgeestenaren kunnen ook een financiële bijdrage geven zodat de diaconie tasjes kan vullen. Een gift is welkom op rekeningnummer NL87 INGB 0000 373456 t.n.v. de diaconie PGO o.v.v. Actie Vakantietas.

Meer informatie: kerkinactie.nl/vakantietas