Avondwandeling

natuur n Belangstellenden zijn van harte welkom om mee te lopen op vrijdagavond 13 mei met een gezamenlijke avondwandeling. 

Wandelaars kunnen onderweg genieten van een goed gesprek en al het moois dat Oegstgeest te bieden heeft. Er zal twee aan twee gewandeld worden, waarbij natuurlijk onderweg gewisseld kan worden.

Geïnteresseerden starten om 19.30 uur met een kop koffie of thee in de Rehobothkerk, Lijtweg 1. De wandeling duurt maximaal anderhalf uur. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel. Info: Reina Albracht, tel. 06 21 95 45 51, reina.albracht@ziggo.nl

Deze wandeling wordt georganiseerd in het kader van het activiteitenprogramma van de Raad van Kerken met als overkoepelend thema Speelruimte.


Jubileumconcert St. Willibrord

muziek n Gemengd Koor St. Willibrord geeft op zondag 22 mei een gratis concert in de St. Willibrordkerk. De reden is feestelijk: het koor bestaat dit jaar 45 jaar.

Om 15.00 uur is iedere belangstellende welkom om te genieten van het uitgebreide repertoire van het koor. Het concertje zal drie kwartier duren en wordt afgesloten met een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.