Lekker anders: samen eten en koken in het Dorpscentrum

ontmoeting n Lekker Anders heeft de smaak te pakken. Na de heerlijke en gezellige maaltijd in maart biedt Lekker Anders op 20 mei weer een exotisch menu aan.

De uit Afghanistan afkomstige kokkin Nazanin Amini bereidt dan een aantal authentieke gerechten. De keuken van haar vaderland kenmerkt zich door niet te pittig maar wel heel kruidig te zijn.
Nazanin gebruikt verse groenten als pompoen, knoflook, ui, prei, aubergine en salades maar ook veel verse kruiden als gember, mint, kardemom, kerrie, kurkuma en koriander. Kalfs- en lamsvlees worden geserveerd samen met de kruiden en andere ingrediënten.

Het belooft dus weer een smakelijke maaltijd te worden.

Aanmelden kan tot 15 mei via lekkeranders@dorpscentrumoegstgeest.nl
Op 20 mei kunnen deelnemers om 18.30 uur terecht in het Dorpscentrum, Lijtweg 9 in Oegstgeest. Aanvang maaltijd 19.00 uur.


Kokkin Nazanin Amini bereidt gerechten uit Afghanistan

Bij binnenkomst betalen deelnemers € 14, - (graag per pin) voor de maaltijd inclusief één drankje. “Wanneer u onverhoopt niet kunt komen, dan zijn wij genoodzaakt toch € 7,50 in rekening te brengen. Heeft u nog vragen over deze avond neem dan contact op met ons via bovenstaand mailadres”, laat de organisatie weten.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. "U ontvangt van ons naast een ontvangstbewijs nog een expliciet bewijs van deelname na opgave.”