Afbeelding
Foto:

Sagara Satrya’s 75 jaar

jubileum n Dit jaar vieren de Sagara Satrya’s hun 75-jarig bestaan. Het is tijd voor feest.

Al sinds 1946 organiseren de Sagara’s wekelijks activiteiten voor jeugdleden. “In 75 jaar tijd hebben we heel veel leden voorbij zien komen en daarom is het dit jaar tijd voor een reünie”, laat het bestuur weten.

Zaterdag 18 juni staat in het teken van het jubileum van de Sagara Satrya’s, waarbij alle oud leden en leden van nu zijn uitgenodigd voor een dag voor activiteiten. De dag wordt gestart met een puzzeltocht op het water, die zal overlopen in een heerlijke maaltijd in de haven. De dag wordt afgesloten met een groot feest op het veld. 


“Wij hopen zoveel mogelijk leden van de afgelopen 75 jaar te zien. Lees je dit en ben je betrokken geweest bij de groep, meld je aan via de site (www.sagara.nl) om op de hoogte te blijven van de activiteiten en dan zien we jullie allemaal tijdens de Sagara Satrya's-reünie!”


Big Band Oegstgeest swingt in Trefpunt  

WARMOND n Big Band Oegstgeest brengt met Swing along! een muzikaal programma in theater Het Trefpunt op zaterdag 14 mei om 20.30 uur

Deze swingende band telt maar liefst twintig muzikanten. Bij de blazers is een eigenwijze rol weggelegd voor de dwarsfluit, iets dat je niet veel hoort in big bands en waarmee BBO zich dus onderscheidt. Hun repertoire laat klassiekers van weleer horen, maar kent ook moderne en Latin muziek gezet in een big band setting. Speciale aandacht heeft het orkest daarbij voor Nederlandse composities en arrangementen worden vaak speciaal voor hen gemaakt. De groep wordt gecomplementeerd door zangeres Ingrid Zuure-Yang en het geheel staat onder leiding van dirigent en trompettist Wouter Kluck.

Kaarten kosten 15.00 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterhettrefpunt.nl , bij de VVV aan de Gemeentehaven 3 of voor aanvang aan de zaal. Theater Het Trefpunt, Herenweg 80 Warmond.