Kindervrijmarkt op donderdag 5 mei

vrijmarkt n Donderdag 5 mei wordt de jaarlijkse kindervrijmarkt gehouden. Aan de kindermarkt zijn spelregels verbonden.

Iedere deelnemer moet in het bezit zijn van een vergunning in een doorzichtig mapje (zie www.oranjeverenigingoegstgeest.nl). Dit mapje moet zichtbaar op het perceel aanwezig te zijn. Wanneer geen document getoond kan worden, kan geen aanspraak op het perceel gemaakt worden. Het document is persoonlijk en mag dus niet aan anderen worden doorgegeven

De tas moet tot het einde van de markt zichtbaar zijn. Op het perceel mag iedereen zijn goederen uitstallen. Deelnemers mogen muziek maken of zelfgebakken spulletjes verkopen.


Start om 8.00 uur

De Kindervrijmarkt start op donderdag 5 mei om 08.00 in de ochtend. De plaatsen mogen betreden worden vanaf 07.00 uur. De Kindervrijmarkt eindigt om 16.00 uur. De vergunde percelen dienen op donderdag 5 mei om uiterlijk 17.00 uur geheel vrij van goederen te worden opgeleverd. Deelnemers mogen geen afval achterlaten.

Het is niet toegestaan om in het vrijmarktgebied te parkeren van woensdag 4 mei 18.00 uur tot en met donderdag 5 mei 20.00 uur.


Niet parkeren

Dat betekent dat in de Spaargarenstraat, in de Duivenvoordestraat, in de Juffermansstraat, in de Emmalaan, op de Terweeweg, in de Prins Hendriklaan, een deel van de Prinses Margrietlaan en de Prinses Beatrixlaan en op de Lijtweg niet geparkeerd mag worden tijdens genoemde tijden. Op 4 mei wordt het gebied rond 20.00 afgesloten voor verkeer.


Eénrichtingsverkeer

Het vrijmarktgebied wel toegankelijk op donderdag 5 mei van 07.00 uur tot 08.00 uur voor alleen lossen van goederen en van 16.00 tot 18.00 uur voor alleen laden van goederen volgens een éénrichtingsverkeer. Inrijden alleen mogelijk vanaf zijde Irislaan en de rijrichting naar de Juffermansstraat is van de Duivenvoordestraat naar de Emmalaan. Men moet het parcours dus rondrijdend te verlaten.


Er wordt gehandhaafd door de gemeente Oegstgeest. De handhavers hebben vanuit hun bevoegd gezag de mogelijkheid om deelnemers te weigeren en of te verwijderen.